call us icon
kantora@rastashki.com
0883 445 516

Адвокатска кантора „Расташки“ е правна кантора, която предлага широка гама от юридически услуги, правна помощ и консултации, които са съобразени с най-актуалните тенденции в българската правна наука и практика.

Нуждаете се от адвокати, които да са коректни, опитни, добре образовани и перфектно познаващи закона? Значи сте попаднали на правилното място – адвокатска кантора „Расташки“.

Нашите юристи и експерти са с дългогодишен опит в сферата на правото и няма случай, с който да не са се сблъсквали в своята кариера. Ние предлагаме услуги в сферата на:

  • Административно право;
  • Банково право;
  • Вещно право и недвижими имоти;
  • Застрахователно право;
  • Дружествено и търговско право;
  • Семейно право.

Както добре виждате, обхващаме една сериозна част от българските сектори и добре познаваме проблемите, които са актуални в тях.

Това ни позволява да сме наистина полезни на нашите клиенти и да им помогнем да се справят във всяка една ситуация и с всеки един проблем.

Обърнете се към адвокатска кантора „Расташки“ и ще получите най-добрата експертна консултация и правна защита!

Адв. Христо Расташки за БНР радио:

История на адвокатска кантора Расташки

2013 г.

Адвокатска кантора „Расташки“ е основана през 2013 г. от адвокат Христо Расташки, член на Софийска адвокатска колегия.

2017 г.

Първоначално адвокатската практика на кантората е ориентирана в областта на наказателното и търговското право, но в последствие тежестта се прехвърля в отрасли като застрахователно, административно и гражданско право.

През 2017 г., адвокатска кантора „Расташки“ се разраства, като увеличава своя персонал и наема втори адвокат, а сетне и главен юрист и адвокатски сътрудник. Поради повишилия се интерес и необходимост от повече пространство, офиса на адвокатска кантора „Расташки“ е преместен на адрес: гр. София, ул. Сердика №23, в близост до ЦУМ.

2020 г.

Днес в адвокатска кантора „Расташки“ се предлага пълно правно обслужване във всички отрасли на правото. Ние работим както с множество корпоративни клиенти, така и с физически лица. Можем да ви съдействаме в областта на гражданското, наказателното, административното, търговското, застрахователното право, както и да ви консултираме по всички други правни въпроси.

2022 г.

През 2022 г. Адвокатска кантора "Расташки" е номинирана за кантора на годината на Националните награди за правосъдие на Република България.

кантора на годината - награди за правосъдие

Нашият екип
Често задавани въпроси за нас
⚖️ В кои сфери на правото можете да ми бъдете полезни?

Адвокатска кантора „Расташки“ има специалисти във всички области на правото включително гражданско, бракоразводно, наказателно, авторско и патентно, застрахователно, банково и останалите првани отрасли.

💶 Колко струват адвокатските услуги?

Адвокатските възнаграждения се определят по законоустановен минимум, който се съдържа в НАРЕДБА № 1 ОТ 9 ЮЛИ 2004 Г. ЗА МИНИМАЛНИТЕ РАЗМЕРИ НА АДВОКАТСКИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ

🕴️ Мога ли да бъда сигурен, че ще спечеля делото си?

В зависимост от всеки отделен случай, ние можем да ви консултираме с определена точност. Но не забравяйте, че не всичко е в ръцете на вашия адвокат. При много от делата, шанса за успех е много висок, но никога не можем да имаме пълна гаранция. Въпреки това, ако спрямо вашия случай имате нисък шанс за успех, ние ще ви консултираме предварително относно рисковете, които поемате.

💲 Колко струва адвокатската консултация?

Адвокатската консултация в адвокатска кантора „Расташки“ се определя в зависимост от сложността на казуса и продължителността на работата по него. Средната цена за устна консултация е в размер на 100 лева.

📅 Кога мога да се срещна с адвокат от адвокатска кантора „Расташки“?

Приемното време на адвокатска кантора „Расташки“ е от понеделник до петък от 13:00 часа до 18:00 часа. Също така може да се свържете с нас на телефон: 0883445516, както и на имейл: rastashki.laws@gmail.com

📞 Предлагате ли безплатни консултации по телефон или имейл?

Да, ние в адвокатска кантора „Расташки“ предлагаме безплатна консултация по телефон или имейл доколкото е възможно това да бъде извършено в границите на един телефонен разговор и една имейл кореспонденция, но ефикасността на този вид консултации е значително по ниска, поради ограниченото време за разговор, което можем да отделим за всеки клиент.

🎌 Работите ли с чуждестранни клиенти, от кои страни и на какви езици?

Да, работим с множество чуждестранни клиенти от Европейския съюз, от САЩ, Украйна, както и от Обединените арабски емирства и Либия. Предлагаме правно обслужване на английски, немски и руски език.

Мнения за ⚖️ Адв. кантора Расташки

Имате нужда от консултация с адв. Расташки?

Може да се свържете с адвокат Расташки още сега. 0883 445 516